Bingolotto!

Som ni kunde läsa igår kommer man att kunna se Eva Rydberg på Lisebergsteatern i Göteborg nästa år. Senast Eva gjorde ett publikt framträdande i Göteborg var den 25 oktober 2009 då hon medverkade i Bingolotto. Att medverka i ett direktsänt TV-program krävde lite övertalning men vi är alla glada att hon tackade ja!
 




Som alltid var det hemliga gäster med i programmet som överraskade huvudgästen. Den här kvällen dök Siw Carlsson upp som spelat på Fredriksdal med Eva två gånger, i Hemvärnets glada dagar 2005 och Rabalder i Ramlösa 2008. Men hon skulle inte vara den enda. En stund senare gjorde bästa väninnan Ewa Roos entré. Ewa som lurat i Eva att hon var tvungen att fira svärmor som fyllde år och därför inte kunde närvara. Ewa sjöng senare, på önskemål av Eva, sin superhit från 1968 Vilken härlig dag!





Under programmets gång fick vi se glimtar från Evas långa karriär och även höra berättelser om denna och uppväxten i Malmö. Det avslöjades även i direktsändning vilken pjäs som ska ges på Fredriksdal 2010 och vilka som medverkar. Gröna Hissen med bland andra Johan Ulveson - vilket vi alla vet vid det här laget.

Missade du det? Eller vill du helt enkelt se detta fantastiska program en gång till? Inga problem! Här har du hela programmet:
http://anytime.tv4.se/webtv/?treeId=903393 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0