Nyhetsbrev

Senaste nyhetsbrevet från Eva Rydbergs Nöjesproduktion har kommit. Du kan läsa det här: http://www.evarydberg.se/wp-content/uploads/Nyhetsbrev-maj-2013.htm
 
Vill du ha nyhetsbrevet till din mail kan du registrera dig på http://www.bserver.se/reklam.php
 
 
 

I sista minuten kommer tillbaka!!

Missade du I sista minuten på Helsingborgs Stadsteater i vår? Eller tyckte du att den var så bra att du vill se den igen? Då får du chansen när den kommer tillbaka i början av nästa år! Då kommer den spelas både i Helsingborg och Malmö! Jag längtar redan! ;)
 
 
 

'Allo 'Allo

 Ytterligare en rapport från måndagens kollationering. 
 
Rydberg firar 20 år med TV-klassiker
 
 

Radioklipp

Här finns ett klipp att lyssna på från kollationeringen på Fredriksdal i måndags:
 
Eva Rydberg drar igång krigsfars på Fredriksdal i Helsingborg 
 

Intervju med Eva och Sven

Repetitionerna pågår för fullt på Fredriksdal - i alla väder! Klicka på länken nedan för att hitta ännu ett videoklipp. Marianne från I sista minuten har lärt Eva att svära! ;) 
 
20 år på Fredriksdal
 

Repetitionsstart på Fredriksdal

Nu är våren här! Igår spelades sista föreställningen av I sista minuten på Helsingborgs Stadsteater och idag var det presskonferens på Fredriksdalsteatern som ett startskott på vårens repetitioner. 'Allo 'allo emliga armén är det som spelas i sommar. 
 
Här finner du ett videoklipp där du bland annat får höra Sven Melander berätta om pjäsen och Eva Rydberg berätta om sina bästa Fredriksdalsminnen: Klassisk TV-serie som sommarteater
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0