Eva på DVD - igen!

Det ser i nuläget ut som om Den stora premiären och Herrskap och tjänstehjon kommer att släppas på DVD snart - närmare bestämt den 16 juni!

Herrskap och tjänstehjon spelades på Fredriksdal 2006, i Commedia dell'arte-stil. Eva Rydberg spelar den respektbefriade och ständigt hungrige Truffaldina som, milt sagt, ställer till det för övriga inblandade. Dessa övriga är bland andra signora Lombardi och Pantalone - som just bevittnat trolovningen mellan sina barn. Men när Federigo Rasponi dyker upp är även bröllopet mellan de båda i fara. Medverkar gör bland andra Ewa Roos, Ulf Brunnberg, Sanna Ekman och Birgitta Johansson.

Den stora premiären spelades på Fredriksdal 2007. Den utspelar sig på 1930-talet och är en hyllning till bröderna Marx. Ett försvunnet testamente och en advokat som inte kan tala trasslar till historien. De tre bröderna Marx spelas av Eva Rydberg, Ola Forssmed och Kim Sulocki. Medverkar gör även bland andra Johannes Brost, Mia Poppe och Ing-Marie Carlsson.

Läs mer om de båda föreställningarna på fanklubbens hemsida:
Eva Rydbergs Officiella Fanklubb

Återkommer självklart när mer information om DVD-releaserna finns att tillgå!



Kommentarer
Postat av: Anonym

jaaa vad kul det blir när den kommer ut på dvd :D

jag ska vara först att köpa den då!! ^^

2010-03-29 @ 11:34:59
Postat av: Marie

jasså det är här vi håller till nu! Här har ni visst varit igång länge. Herrskap på DVD!! Superbra! den var mkt snyggare än Rabalder ju.

2010-03-30 @ 22:31:22
Postat av: Marie

Åh, DSP också! Nu fattar jag!

2010-03-30 @ 22:33:15
Postat av: sara

det ska bli kul :D

hoppas att kärlek och lavemang kommer ut oxå, annars skrivet ja till svt o frågar ;)

2010-04-14 @ 16:15:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0