Obesvarad kärlek

Ni har tidigare kunnat läsa om Obesvarad Kärlek. Pjäsen som Eva Rydberg tillsammans med Tomas von Brömssen kommer att spela i Malmö och Göteborg i början av nästa år. Eva har flertalet gånger försökt få von Brömssen till Fredriksdalsteatern, men han har tackat nej. Nu kommer de i alla fall få arbeta tillsammans, dock inte på den scenen.

Obesvarad Kärlek är baserad på en sann historia om Florence Foster Jenkins som inget hellre vill än bli operasångerska - trots att hon är tondöv och saknar rytmkänsla. Denna inte så sjönsjungande karaktär ska gestaltas av Eva Rydberg. Tomas von Brömssen spelar hennes pianist.

För regin står Adde Malmberg och de många kostymerna görs av Lars-Åke Wilhelmsson. Premiären är den 13 januari på Slagthuset i Malmö. Den 4 mars fortsätter föreställningen till Lisebergsteatern i Göteborg där den håller till i hela två månader. Missa inte chansen att se Eva Rydberg och Tomas von Brömssen på scen tillsammans för första gången! Och glöm framför allt inte att köpa biljetter. De släpps på måndag, den 4 oktober!

Läs en intervju från Skånska Dagbladet med Eva Rydberg och Tomas von Brömssen här: Vinterns hetaste par

Mer info om pjäsen och biljettbokning hittar du här: www.2entertain.se


Kommentarer
Postat av: sara

Vad söt Eva är på bilden :D <3

2010-10-06 @ 11:45:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0