Magnus Härenstam

Honom känner ni säkert igen från många sammanhang. Vad sägs om "jag ger svaren och ni ställer frågorna" i Jeopardy från 1991-2005? Fast det började redan på 70-talet. Inte Jeopardy alltså, utan Magnus karriär. Det var när han tillsammans med Brasse Brännström och Eva Remaeus medverkade i barnprogrammet Fem myror är mer än fyra elefanter. Starten gick 1973 och 1977 sändes det populära programmet som julkalender. Härenstams samarbete med Brännström fortsatte under många år och de har gjort flera shower tillsammans, ett par av dem har släppts på DVD ifall någon skulle vara intresserad...

På 80-talet medverkade Härenstam i populära filmer som Sällskapsresan och Göta Kanal. Ni har även kunnat se honom i ABBAs musikvideo When I kissed the teacher. Han var läraren. På senare år Härenstam medverkat i TV-program som Stjärnorna på Slottet och Vem tror du att du är? Och så har ni kunnat se honom i Göta kanal 2 & 3. 

Nu är det dags för honom att erövra ännu ett område. Nämligen Fredriksdalsteatern. Han ska spela amerikanen Allan. Hur det går får vi se till sommaren... Vi önskar såklart debutanten lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0